Citroen C3

9.999 €

Спецификации

Километри

70000km

Мотор

1580cc 75 ks

Пренос

Мануелен

Погон

Преден

Гориво

Дизел

Година

2018

Опрема

  • ASR контрола на пролизгување
  • ESP електронска стабилизирачкa програма
  • Помош при нагорнина
  • ABS + REF (систем против блокирање на тркалата и електронска дистрибуција на силата на кочењето)
  • AFU (систем за помош при нагло кочење) + светла за предупредување при нагло силно кочење
  • Детекција на недоволен притисок во гумите

Слични ВОЗИЛА

11.000 €

MEGAN 15 DCI 2017

99000

90 ks

2017

11.900 €

NISSAN QASHQAI 4X4

9900

130 ks

2013

7.700 €

11.700 €

RENAULT CAPTUR INTENS

99000

66 ks

2017