NEXTCAR

NEXTCAR увезува квалитетни возила купени од лизинг директно од водечките светски фирми од Германија,Франција.

Автомобилите се од први газди со проверен квалитет проверено потекло 100 % оргинал киломерти сервисни документи од овластени дилери.