Голем избор на проверени користени возила

ПОГЛЕДНИ ГИ СИТЕ

Пребарување

до
до

НАЈНОВИ

11.000 €

Renault MEGANE

99000

90 ks

2017

9.999 €

Citroen C3

70000

75 ks

2018

11.900 €

Nissan QASHQAI

9900

130 ks

2013

7.700 €

Citroen C3

90000

75 ks

2016

11.700 €

Renault Captur

99000

66 ks

2017

15.200 €

Renault KADJAR

100000

130 ks

2017

10.500 €

Citroen C4 CACTUS

110000

100 ks

2017

4.300 €

Renault Twingo

9000

85 ks

2011

NEXTCAR увезува квалитетни возилa директно од водечките светски лизинг фирми од Германија,Франција.

Автомобилите се од први газди со проверен квалитет проверено потекло 100 % оргинал киломерти сервисни документи од овластени дилери.

НАСКОРО ВО NEXTCAR

11.000 €

Renault MEGANE

99000

90 ks

2017

10.200 €

Peugeot 2008

110000

100 ks

2017